Wat klanten zeggen

 

Positieve energie, openheid, eerlijkheid en empowerment. Dit zijn de eerste woorden die bij mij opkomen wanneer ik terugdenk aan de coaching sessies met Monique. Zij heeft mij geďnspireerd om een nieuwe en spannende uitdaging aan te gaan. Ik heb veel geleerd over mijzelf; wie ik ben en wat ik kan. Ik heb handvatten gekregen om mijn kwaliteiten te herkennen en in te zetten in mijn professioneel en privé leven. Ik ben dolgelukkig met mijn nieuwe baan.

AL, januari 2020

 

Je helpt me om te focussen, ga ik nu voor iets dat bij mij past en me energie gaat geven. Je hebt me geleerd dat in een sollicitatiegesprek juist ik na dien te gaan past de werkgever bij mij, zijn we een match, je hebt me geleerd om vertrouwen te hebben en te houden. Je hebt me ondanks dat ik al veel van mezelf wist toch meer zelfkennis en zelfbewustzijn gegeven.

CS, januari 2020

 

Je hielp mij rustig te worden en de beren van de weg af te slaan door anders te denken, maar ook weet ik door jou beter wat ik wil en welke stappen ik moest/moet ondernemen en nog veel meer.

CD, november 2019

 

Ik ben vanuit een diep geklommen en start een nieuw leven. Heel veel veren voor jou, bedankt, zonder had ik het niet gered.

HGB, juli 2018

 

Met veel enthousiasme, een tikje speelsheid en sturing heeft Monique onze organisatie geholpen om vanuit een heldere missie en visie een passend traject te vinden om te komen tot concrete en realiseerbare doelstellingen.

IB, maart 2017

 

 

 

Geďnteresseerd? bel Monique: 06 5383 0885 of e-mail: carrierevita@xs4all.nl 

 

 

 

 

laatst gewijzigd op 09 maart 2022